Skip to content

Online marketing tips en nieuws

Bij Converseon zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in online marketing. Die kennis delen we graag met jou. Zo kan je met handige tips en tricks aan de slag om jouw online marketing activiteiten naar the next level te brengen!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Wat kun je nu doen tijdens de Corona crisis?
Algemeen
Max van Ginkel

Wat kun je NU online doen tijdens Corona?

De impact van Corona op onze samneleving is groot. Wat de gevolgen zullen zijn op de lange termijn is nog een vraagteken, maar we weten zeker dat we allemaal moeten schakelen. Hier lees je wat je nu online al kunt doen.

Lees verder »
Marketing Automation
Roy de Meij

Trends in Marketing Automation: Liquid Content

Liquid content staat voor het gebruik maken van variabele content om daarmee je content persoonlijk en relevant maken. Vooral voor organisaties met een sterk variërende doelgroep en/of een breed assortiment is liquid content interessant om toe te passen.

Lees verder »
Hoe Cross Channel Personalisatie hogere conversies oplevert
Conversie optimalisatie
Karen van Wees

Hoe Cross Channel Personalisatie hogere conversies oplevert

We schrijven het vaker: personalisatie is key in marketing. Je kunt personalisatie op diverse manieren toepassen, zo ook in cross channel marketing. Er zijn namelijk zoveel verschillende soorten apparaten die consumenten tegenwoordig tot hun beschikking hebben.

Lees verder »

Meld je aan voor ConverseonTalks

Wij delen graag onze kennis en inspiratie. Schrijf je gratis in voor ConverseonTalks en ontvang maandelijks een flinke dosis online marketing inspiratie.

Nieuwste blogs

Heb je vragen over onze diensten of ben je benieuwd naar een samenwerking met Converseon? Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-267984.

Waarmee kunnen we je helpen?