Skip to content

Online marketing blogs
Tips en nieuws

Bij Converseon zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in online marketing. Die kennis delen we graag met jou in onze online marketing blogs. Zo kan je met handige tips en tricks aan de slag om jouw online marketing activiteiten naar the next level te brengen!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
karen van wees
Interview
Daan Boekhoorn

Inhouse Meet & Greet: Karen van Wees

Leer de knappe koppen van Converseon kennen met onze inhouse meet & greet! Deze keer aan het woord: Karen van Wees, die nu ruim een jaar bij team Converseon en sinds kort team CRUX zit!

Lees verder »
content audit
Content Marketing
Karen van Wees

De 5 essentiële stappen van een content audit

De meeste ondernemers kennen het wel: het opstellen van marketingdoelstellingen. In een impuls creëren we sprankelende nieuwe content en zijn we er klaar voor om deze te verspreiden onder de doelgroep. Maar wat voor vervolg geven we aan het delen van deze content?

Lees verder »
Daan en Arjen
Interview
Karen van Wees

Inhouse Meet & Greet: Ruben Sikkema

Leer de knappe koppen van Converseon kennen met onze inhouse meet & greet! Deze maand aan het woord: Ruben Sikkema, die al vanaf het begin onderdeel is van de Converseon familie!

Lees verder »

Meld je aan voor ConverseonTalks

Wij delen graag onze kennis en inspiratie. Schrijf je gratis in voor ConverseonTalks en ontvang maandelijks een flinke dosis online marketing inspiratie.

Nieuwste blogs

Heb je vragen over onze diensten of ben je benieuwd naar een samenwerking met Converseon? Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-267984.

Waarmee kunnen we je helpen?