Skip to content

Online marketing tips en nieuws

Bij Converseon zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in online marketing. Die kennis delen we graag met jou. Zo kan je met handige tips en tricks aan de slag om jouw online marketing activiteiten naar the next level te brengen!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
websites en webshops
Data Driven Marketing
Karen van Wees

Data Driven Marketing: de kansen van Leadinfo

Om jouw aantal gekwalificeerde leads te laten groeien is data driven marketing essentieel, alleen blijft het vaak vaag. Wat betekent het voor jou? En hoe kun je Data Driven Marketing effectief inzetten? In deze blog meer.

Lees verder »
Daan Boekhoorn en Arjen de Groot
Interview
Arjen de Groot

‘Laat internet voor je werken’

In december 2019 hadden wij een interview met B2B Weesp, een magazine voor ondernemers gevestigd in Weesp. In deze editie mochten wij ons succesverhaal delen. Hieronder lees je het interview en wat wij voor ondernemers kunnen betekenen.

Lees verder »
Voorbeeld van leadinfo software
Leadgeneratie
Karen van Wees

Koud bellen is verleden tijd in 2020

De verkoop wordt een stuk makkelijker als je weet wie je website bezoekt. Nog liever wil je dat klanten direct met jou contact opnemen, in plaats van koud bellen naar prospects die eigenlijk niet op jou zitten te wachten, toch?

Lees verder »
Foto Arjen en Roy
Leadgeneratie
Karen van Wees

Leadscoring in de praktijk

Hoe pas je Marketing Automation toe in de praktijk? Start met Lead Scoring!
Om lead scoring toe te passen in de praktijk is het allereerst handig om te weten op welke vlakken je punten kunt toekennen.

Lees verder »
Leadscoring versus Leadnurturing
Leadgeneratie
Roy de Meij

Leadscoring versus Leadnurturing

Vorige week zijn we gestart met een inleiding in Marketing Automation. Deze week laten wij je zien hoe je leadscoring kunt toepassen voor jouw leads en wat het verschil is met leadnurturing.

Lees verder »

Meld je aan voor ConverseonTalks

Wij delen graag onze kennis en inspiratie. Schrijf je gratis in voor ConverseonTalks en ontvang maandelijks een flinke dosis online marketing inspiratie.

Nieuwste blogs

Heb je vragen over onze diensten of ben je benieuwd naar een samenwerking met Converseon? Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-267984.

Waarmee kunnen we je helpen?