Skip to content

Online marketing tips en nieuws

Bij Converseon zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in online marketing. Die kennis delen we graag met jou. Zo kan je met handige tips en tricks aan de slag om jouw online marketing activiteiten naar the next level te brengen!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Daan die wordt geïnterviewd door de Competence Factory
Competence Factory
Ruben Sikkema

Competence Factory interviewed Daan Boekhoorn

Maak kennis met onze eigen Daan Boekhoorn, founder van Converseon. Zelfstandig ondernemer worden was een spannende stap met een pasgeboren zoontje, maar met de Google Master-opleiding achter de rug én vijf Google-certificaten op zak waagde hij de sprong.

Lees verder »
Mobile marketing
Trends
Ruben Sikkema

Mobile marketing: 4 onmisbare trends in 2019

Nederland is net gewend aan Instagram-stories, pushberichten en advertenties op sociale media, maar de volgende ontwikkelingen komen er alweer aan. Daarom behandelen wij speciaal voor jou 4 ontwikkelingen in mobile marketing die nu en in de toekomst relevant zijn.

Lees verder »
ipad met koffie en schrift
Content Marketing
Ruben Sikkema

Hoe creëer je goede content?

Wellicht herken je het wel… Je bent op het moment dat je iets wilt posten inspiratieloos of bent je bang dat je te veel of juist te weinig post. Speciaal voor jou in 5 stappen hoe je krachtige content plaatst.

Lees verder »

Meld je aan voor ConverseonTalks

Wij delen graag onze kennis en inspiratie. Schrijf je gratis in voor ConverseonTalks en ontvang maandelijks een flinke dosis online marketing inspiratie.

Nieuwste blogs

Heb je vragen over onze diensten of ben je benieuwd naar een samenwerking met Converseon? Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-267984.

Waarmee kunnen we je helpen?