Skip to content

Content marketing

Inspireer. Creëer Fans. Met Content.

Sparren met een van onze experts?

Vul hieronder je gegevens in en wij geven je vrijblijvend advies om je resultaat te verbeteren.

Vergroot jouw online vindbaarheid met relevante content

Nieuwe klanten interesseren? De basis voor content marketing begint bij het formuleren van een goede contentstrategie. Jij hebt de kennis van jouw markt, wij weten hoe we die kennis kunnen vertalen naar het bereiken van je doelgroep. We brengen de customer journey in kaart en creëren relevante touchpoints om jouw doelgroep te bereiken. 

Is de strategie opgezet? Dan gaan onze creatives aan de slag en produceren we relevante en kwalitatieve content die jouw bezoeker helpt en inspireert. In het juiste formaat, via het juiste kanaal, op het juiste moment. Van online leads, naar business, naar fans.

Goede content bindt je doelgroep

Na het definiëren van Buyer Persona’s en Buyer Journey’s helpen we je met contentcreatie.

Per fase in het aankoopproces bepalen we doelstellingen en het juiste medium. Wil je als autoriteit gezien worden of simpel gezegd je bereik vergroten met influencers? Wanneer is content succesvol?

Door gedegen (zoekwoorden) onderzoek te doen, zorgen we ervoor dat er relevante SEO-waarde wordt toegevoegd en binden we jouw doelgroep aan jouw organisatie.

Evodie Koolstra

Evodie Koolstra

Owner, Evodie Personal Coaching

Ze nemen uitgebreid de tijd voor je in de kennismakingsfase. Dat betaalt zich direct terug, want daardoor zaten we in ons plan van aanpak direct op één lijn en verliep de ontwerpfase super efficiënt!
Converseon bestaat uit een goed en complementair team, waardoor ik met veel vertrouwen onze verdere samenwerking tegemoet zie.

Waarom starten met Content Marketing?

Laat Content Marketing vóór je werken

Wij zorgen er voor dat content vóór jou werkt. Goede en relevante content zorgt ervoor dat je online bereik wordt vergroot. Contentcreatie bij Converseon:
ASAP model

ONZE WERKWIJZE: A.S.A.P.

Het is onze drijfveer om onze opdrachtgevers winstgevend te laten zijn. Met online marketing als belangrijkste middel zorgen wij voor resultaat.
Van online leads naar business. Wij zorgen voor conversie met onze bewezen A.S.A.P. methode.

WERK WAAR WIJ TROTS OP ZIJN:

Karen van Wees, Marketing Coördinator

Karen van Wees, Marketing Coördinator

Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe we voor grote en middelgrote bedrijven content effectief kunnen ontwikkelen. Praktisch en toepasbaar. Voor het uitvoeren van data gedreven campagnes hanteren we onze bewezen ASAP-methode om te komen tot resultaat. Continu in ontwikkeling, transparant en resultaat gedreven.

Starten met Content Marketing?