Skip to content

Online Leadgeneratie

Meer leads. Meer conversies. Meer klanten.

Sparren met een van onze experts?

Vul hieronder je gegevens in en wij geven je vrijblijvend advies om je resultaat te verbeteren.

Meer online Leads genereren?

Leadgeneratie houdt alle activiteiten in die je helpen om potentiële klanten te identificeren en vervolgens te bereiken. Via offline bijeenkomsten kan er nog steeds aan leadgeneratie gedaan worden door bijvoorbeeld te netwerken. Online wordt echter een steeds belangrijker kanaal om aan leadgeneratie te doen en is in onze ogen geen keuze meer, maar een noodzaak. 

Je doelgroep bereiken kan zowel organisch door goed vindbaar te zijn op social media en in zoekmachines (SEO), als via betaald adverteren (SEA). Ook het aanbieden van waardevolle content voor jouw doelgroep is een belangrijke pijler bij leadgeneratie. 

Het doel van leadgeneratie is om je sales pipeline te vullen om hier nieuwe klanten uit te kunnen halen. Het is dus belangrijk om te weten wie jouw websitebezoekers zijn, zodat je leads kunt identificeren en kwalificeren. Voor het beste resultaat in leadgeneratie is het daarom raadzaam om te werken met gespecialiseerde leadgeneratie software zoals bijvoorbeeld Leadinfo.  

Waarom Online leadgeneratie?

Partnerbadge Leadinfo
Paolo Gambirasi

Paolo Gambirasi

Business Development Director Admincontrol

Namens Visma | Admincontrol Nederland heb ik Converseon ingeschakeld om onze lokale vindbaarheid te optimaliseren en meer traffic naar onze website te genereren. Hierin zijn wij aangenaam verrast. Bijzonder goed zijn te noemen; de nulmeting, het heldere plan van aanpak, de inzet van beschikbare instrumenten en bovenal het advies om de juiste onderdelen optimaal in te richten. Het tussentijdse resultaat mag er dan ook zijn. Want het effectief inrichten van SEO en SEA vergt continue aandacht en zeer specialistische kennis. En dat is ook precies wat Converseon voor ons betekent; inzicht verschaffen, aandacht geven aan de juiste zaken en dit alles met de inzet van de juiste kennis. Wij hadden ons geen betere partner kunnen wensen. Aan te bevelen voor iedereen die worstelt met dezelfde vraagstukken!

Leadgeneratie software voor zakelijke bedrijven

Leadinfo is dé leadgeneratie software die bedrijven herkent die op jouw website zijn geweest. Via een overzichtelijke dashboard krijg je hierdoor inzicht in jouw leads. Zo wordt het een stuk makkelijker om direct contact op te nemen met jouw meest waardevolle websitebezoekers. 

Hoe werkt Leadinfo?

De leadgeneratie software van Leadinfo herkent de bedrijven die jouw website bezoeken door het IP adres te koppelen aan een samengestelde database.

Vervolgens toont Leadinfo op een overzichtelijke manier bedrijfsgegevens, email-adressen en LinkedIn profielen. Zo heb je direct alle informatie die je nodig hebt om het eerste contact te leggen. Allemaal vanuit één overzichtelijk dashboard.

Meer weten over leadinfo?

ASAP model

ONZE WERKWIJZE: A.S.A.P.

Het is onze drijfveer om onze opdrachtgevers winstgevend te laten zijn. Met online marketing als belangrijkste middel zorgen wij voor resultaat.
Van online leads naar business. Wij zorgen voor conversie met onze bewezen A.S.A.P. methode.

WERK WAAR WIJ TROTS OP ZIJN:

Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe we voor grote en middelgrote bedrijven meer kwalitatieve leads kunnen genereren. Het doel: meer klanten en een hoger rendement. Wij hanteren onze bewezen ASAP-methode om te komen tot resultaat. Continu in ontwikkeling, transparant en resultaat gedreven.

 

Vragen over Leadgeneratie of Leadinfo?