Skip to content

Online marketing Rapportages & Dashboards

Sparren met een van onze experts?

Vul hieronder je gegevens in en wij geven je vrijblijvend advies om je resultaat te verbeteren.

Inzicht krijgen in online prestaties?

Wil je inzicht krijgen in jouw online prestaties? Online marketing rapportages en dashboards laten jou precies zien hoe je online presteert en waar ruimte is voor verbetering. 

Objectief meten op basis van data zorgt ervoor dat je geen besluiten meer neemt op basis van onderbuikgevoel, maar op basis van feiten kunt handelen. Het probleem is echter dat er een enorme hoeveelheid data binnenkomt, waardoor het soms ingewikkeld is om een analyse te maken waar concrete verbeterpunten uit komen.   

Rapportages en dashboards helpen je bij inzicht krijgen in jouw online prestaties. In een maandelijkse rapportage zie je direct waar je aan toe bent en waar verbeterpunten liggen. In het dashboard vind je gericht advies welke stappen je kunt zetten om jouw online marketingactiviteiten te optimaliseren. 

marketing dashboard mac
Dion Thomas

Dion Thomas

CFO Drone Flight Academy

Door inzicht te krijgen via realtime dashboards heb ik controle over de online marketing activiteiten. Ik kan precies zien waar kansen liggen en gevaren dreigen. Converseon heeft dit voor ons vanaf de start inzichtelijk gemaakt.

Waarom Rapportages & dashboards?

ASAP model

ONZE WERKWIJZE: A.S.A.P.

Het is onze drijfveer om onze opdrachtgevers winstgevend te laten zijn. Met online marketing als belangrijkste middel zorgen wij voor resultaat.
Van online leads naar business. Wij zorgen voor conversie met onze bewezen A.S.A.P. methode.

WERK WAAR WIJ TROTS OP ZIJN:

Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe we voor grote en middelgrote bedrijven meer kwalitatieve leads kunnen genereren. Het doel: meer klanten en een hoger rendement. Wij hanteren onze bewezen ASAP-methode om te komen tot resultaat. Continu in ontwikkeling, transparant en resultaat gedreven.

 

Vragen over rapportages & dashboards?