Skip to content

Online marketing trainingen

Certified partner van de Competence factory

Sparren met een van onze experts?

Vul hieronder je gegevens in en wij geven je vrijblijvend advies om je resultaat te verbeteren.

Boek een online marketing training

Converseon is als certified partner verbonden aan de Competence Factory. Wij geven praktische trainingen om jouw kennis in online marketing te vergroten. 

Data Driven Marketingstrategie
Bepaal concreet hoe je jouw organisatie online kunt positioneren. Je leert actuele mogelijkheden kennen, schrijft een onlinemarketingplan en gaat concreet aan de slag om je doelgroep gericht te bereiken.

Customer Journey Marketing 
Hoe moet jouw verkoopproces eruit zien om meer klanten binnen te halen én te behouden? Tijdens de training Customer Journey Marketing leer je precies hoe je een goede customer journey succesvol inzet.

Leadgeneratie met Marketing Automation
In de training Leadgeneratie met Marketing Automation leer je hoe je online marketing voor je laat werken. Je leert hoe je een voorspelbaar en duurzaam leadmanagementproces inricht.

Zoekmachine optimalisatie
Tijdens de training Zoekmachine optimalisatie (SEO) leer je hoe je de ranking van je website effectief verbetert. Je maakt kennis met SEO-tools op internet en ontdekt welke andere factoren de zichtbaarheid van je website bepalen.

Conversie optimalisatie
Haal meer uit je website — Leer hoe je bezoekers van jouw website zo snel en efficiënt mogelijk naar jouw conversiedoel kunt leiden.

LinkedIn Advertising
In de training LinkedIn Advertising leer je een marketingstrategie voor LinkedIn te ontwikkelen. Je leert hoe je het platform kunt gebruiken om jouw doelgroep te bereiken met waardevolle content, gerichte advertenties in te richten en interactie met leads te vergroten. 

Training op maat
Wil je een training op locatie of een incompany training die volledig toegepast is op jouw organisatie? Dat kan! Vul het formulier in en we nemen contact met je op om een training op maat samen te stellen.

 

*Prijzen zijn op aanvraag.
*Alle cursussen
– m.u.v. Training op maat – worden gegeven bij de Competence Factory in Utrecht.
*Na het invullen van het formulier nemen we contact met je op om een datum vast te leggen. 

Meer weten over de cursussen bij Competence Factory?

Daan is geïnterviewd door Competence Factory over de opleidingen, Converseon , ondernemerschap en nog veel meer. Meer weten?  Je leest het interview hier.

Competence factory logo

aanmelden voor een training

De volgende stap zetten met online marketing? Meld je nu aan voor een training via onderstaand formulier! 

Heb je vragen over onze trainingen of wil je de mogelijkheden bespreken? Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-267984.

Vragen over onze trainingen?