Skip to content

Online marketing vacatures

Versterk ons team van digital experts

Word jij onze nieuwe collega?

Werk jij graag aan online marketing projecten? Ben je ambitieus en wil je je graag persoonlijk ontwikkelen? Dan zit je bij Converseon op de juiste plek!

Dat online marketing een noodzaak is, is wel duidelijk. Veel organisaties vinden het echter nog lastig om vorm te geven aan hun online marketing strategie. Wij nemen ze bij de hand en begeleiden ze door de digitale wereld. We streven altijd naar het maximaal haalbare resultaat en om dat te bereiken voor onze klanten zijn we op zoek naar jou!

Ben je benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om te werken bij het leukste online marketing bureau van Nederland? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures!

Web Developer

Online Marketeer

Campagne Manager

Client Manager/Project Manager

Stagiair Communication and Multimedia Design (CMD)

Open Sollicitatie

Sollicitatieproces bij Converseon

Sollicitatie
Bij de sollicitatie wordt er gekeken naar je vaardigheden en werkervaring. Laat zien dat jij een goede match bent met Converseon!
Challenge
Een kleine uitdaging of opdracht. Neem ons mee in jouw inzicht en denkwijze en overtuig ons van jouw kwaliteiten.
Aanbieding
Staan alle seinen op groen en ben jij net als wij positief? Dan doen we je graag een 'offer you can't refuse'!
Kennismaking
Tijdens de kennismaking kijken we of je bij ons past. We willen graag dat jouw karakter en ambities aansluiten bij onze bedrijfscultuur.
Interview
Bij het interview wordt gekeken hoe jij de opdracht hebt aangepakt. We kijken naar verantwoordelijkheid, creativiteit en een positieve mindset.
Welkom!
Het is een FEAST om bij ons te werken: Fast like Google, Educate with Competence Factory, Apple Easy, Service like Coolblue, TEAM Converseon!

Heb je vragen over onze diensten of ben je benieuwd naar een samenwerking met Converseon? Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-267984.

Waarmee kunnen we je helpen?