Skip to content

Social Media Marketing & Advertising

Inspireer. Creëer Awareness & Engagement. 

Sparren met een van onze experts?

Vul hieronder je gegevens in en wij geven je vrijblijvend advies om je resultaat te verbeteren.

Bereik je doelgroep met inzet van Social Media Marketing!

Jouw doelgroep op social media geeft oneindig veel mogelijkheden. Wij concentreren ons op de kenmerken van jouw doelgroep, zorgen dat jouw organisatie gevonden wordt en zetten de doelgroep aan tot actie. Door slim gebruik te maken van relevante en waardevolle content wordt jouw community steeds groter en krijg je meer binding met de doelgroep.

Het doel: meer awareness, een grote community, meer engagement.

Waarom Social Media Marketing toepassen?

Anco van Vliet

Anco van Vliet

Oprichter Luxonos, Lichtgeluidhuren.nl en RentFx

Het team van Converseon is erg professioneel. Converseon geeft bruikbare en goede tips, en helpt ons bedrijf te laten groeien.
De webshop is gekoppeld aan Facebook Shop, Facebook Business Manager en Instagram. In 3 maanden zijn we gegroeid van 0 naar 100+ transacties.

Starten met Social Media advertising?

Wij zijn experts op het gebied van advertising én social media. Op basis van de beschikbare data van jouw doelgroep, stippelen we gezamenlijk een strategie uit waarmee we jouw doelgroep bedienen. We analyseren interesses, (sociale) eigenschappen en demografische gegevens. We bekijken welke social media voor jou het meest relevant is, zorgen voor een goede social presence en voor Return On Investment (ROI) door het verkeer naar jouw website of webshop te trekken. We kunnen voor jou het werk uit handen nemen of samen zorgen voor de uitvoering.

Onze Campagne Managers helpen je met social media adverteren op de volgende platforms:

ASAP model

ONZE WERKWIJZE: A.S.A.P.

Het is onze drijfveer om onze opdrachtgevers winstgevend te laten zijn. Met online marketing als belangrijkste middel zorgen wij voor resultaat.
Van online leads naar business. Wij zorgen voor conversie met onze bewezen A.S.A.P. methode.

WERK WAAR WIJ TROTS OP ZIJN:

Karen van Wees, Marketing Coördinator

Karen van Wees, Marketing Coördinator

Social media marketing & advertising vormt voor ons de basis om awareness te creëren! Voor het uitvoeren van social media campagnes hanteren we onze bewezen ASAP-methode om te komen tot resultaat. Continu in ontwikkeling, transparant en resultaat gedreven

Aan de slag met Social Media Marketing?