Skip to content

Team Converseon

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Nice to meet you!

Maak kennis met de slimme koppen van Converseon. Dit gedreven en ambitieuze team helpt jou om naar the next level te komen!

Benieuwd hoe het zou zijn om bij ons te werken?
Bekijk onze vacatures 

Arjen de Groot

Arjen de Groot

Founder

Online marketeer by nature. Arjen is consultant, trainer, blogger en samen met Daan oprichter van Converseon. Hij draait graag aan de knoppen en is eindverantwoordelijk voor de oplevering van Converseon projecten. Naast werk heeft Arjen een passie voor sport, online marketing, lekker eten en festivals.

Daan Boekhoorn

Daan Boekhoorn

Founder

Online marketingstrateeg, trainer en samen met Arjen oprichter van Converseon. Verantwoordelijk voor alles behalve de uitvoering. Zijn kracht? Vertrouwen creëren door rust en humor te combineren. Weet strategie te vertalen naar de praktijk.
Daan is levensgenieter én triatleet: een uitdaging op zich!

Karen van Wees

Karen van Wees

Marketing Coördinator

Liefhebster van schrijven en creatief bezig zijn. Bij Converseon is geen dag hetzelfde en dat houdt de boel spannend voor Karen. Verder is ze een familiemens, houdt ze van Indonesisch eten en reist ze met haar backpack de hele wereld over.

Roy de Meij

Roy de Meij

Campagne Manager

Roy is als campagneknaller onmisbaar in de uitvoering. Scherp als een mes, analytisch ingesteld, oprecht en weet van de hoed en de rand.
Roy is een fervent wintersporter, het liefst ook in de zomer. Houdt van koken en goed eten.

Rosalie Klaver

Rosalie Klaver

Online marketeer

Rosalie is een digitaal-manusje-van-alles. Als Growth Marketeer volgt ze nauw de marketing en sales funnel om leads te converteren naar klanten. Ook het genereren van tractie en retentie horen daarbij.

Ruben Sikkema

Ruben Sikkema

Client manager

Al vanaf het begin onderdeel van de Converseon familie. Ruben denkt graag mee met de klant om zo elke klant tot een hoger niveau te brengen. Een groot liefhebber van voetbal, houdt van diverse soorten muziek en geïnteresseerd in de Spaanse cultuur.

Max van Ginkel

Max van Ginkel

Online Marketeer

Max is volop bezig met zijn studie Bedrijfskunde. Converseon biedt hem de mogelijkheid om naast zijn studie alle ins en outs van het vak online marketing te leren. Hij kan geen dag zonder te hebben gelachen en zou in de toekomst nog een keer een verre reis willen maken.

merel klerks

Merel Klerks

Online Marketeer

Merel komt tijdens haar stage het team van Converseon en CRUX versterken op het gebied van UX-design en contentcreatie. Ze is bezig in het laatste jaar van de studie Communication, Creativity & Marketing. Ze houdt van koken en is het liefst de hele dag creatief bezig!

tjerk rintjema

Tjerk Rintjema

Web Developer

Tjerk Rintjema is samen met Marlon als First-Aid partner verbonden aan Converseon en vormt onze steun en toeverlaat op het gebied van Web-Development. Tjerk is ongeveer even nerdy als trendy; hij houdt van alles wat met computers of techniek te maken heeft, maar is ook gefascineerd door hippe marketing-concepten en consumententrends.

Marlon

Marlon Augustijn

UX Designer

Marlon Augustijn is UX-designer, met een achtergrond in webdesign en zoekmachineoptimalisatie. Samen met Tjerk als First-Aid partner verbonden aan Converseon voor linkbuilding, tech SEO, UX en visual design om onze opdrachtgevers te helpen groeien.

Join our team!

We are looking for you

Online Marketeer

Ben je benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om te werken bij het leukste online marketing bureau van Nederland? Bekijk onze openstaande vacatures!Heb je vragen over onze diensten of ben je benieuwd naar een samenwerking met Converseon? Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-267984.

Waarmee kunnen we je helpen?