Skip to content

Team Converseon

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Nice to meet you!

Maak kennis met de slimme koppen van Converseon. Dit gedreven en ambitieuze team helpt jou om naar the next level te komen!

Benieuwd hoe het zou zijn om bij ons te werken?

Bekijk onze vacatures 

Arjen de Groot

Arjen de Groot

Founder

Online marketeer by nature. Arjen is consultant, trainer, blogger en samen met Daan oprichter van Converseon. Hij draait graag aan de knoppen en is eindverantwoordelijk voor de oplevering van Converseon projecten. Naast werk heeft Arjen een passie voor sport, online marketing, lekker eten en festivals.

Daan Boekhoorn

Daan Boekhoorn

Founder

Online marketingstrateeg, trainer en samen met Arjen oprichter van Converseon. Verantwoordelijk voor alles behalve de uitvoering. Zijn kracht? Vertrouwen creëren door rust en humor te combineren. Weet strategie te vertalen naar de praktijk. Daan is levensgenieter én triatleet: een uitdaging op zich!

Karen van Wees

Karen van Wees

Marketing Coördinator

Liefhebster van schrijven en creatief bezig zijn. Als marketing coördinator is Karen dagelijks bezig met SEO proof content schrijven voor interne leadgeneratie en contentcreatie voor onze social media kanalen. Verder is ze een familiemens, houdt ze van Indonesisch eten en reist ze met haar backpack de hele wereld over.

Roy de Meij

Roy de Meij

Campagne Manager

Roy is als campagneknaller onmisbaar in de uitvoering. Scherp als een mes, analytisch ingesteld, oprecht en weet van de hoed en de rand.
Roy is een fervent wintersporter, het liefst ook in de zomer. Houdt van koken en goed eten.

Kevin Juffermans

Kevin Juffermans

Online Marketeer

Kevin is onze Online Marketeer met ervaring vanuit de bureaukant, B2B strategieën en het positioneren van SaaS. Naast werk doen klaverjassen en een drankje op het terras het altijd goed bij Kevin, en speelt hij op z'n tijd (bas)gitaar, drums én keyboard!

Ruben Sikkema

Ruben Sikkema

Client Manager

Ruben zorgt ervoor dat elke klant begrijpt wat voor werkzaamheden Converseon heeft gedaan of gaat doen, en dat we het maximale resultaat proberen te halen uit de online marketingactiviteiten. Kansen herkennen én benutten is hier onderdeel van.

martijn van eijl

Martijn van Eijl

SEO expert

Martijn versterkt Converseon op het gebied van SEO en conversie optimalisatie. Hij wil weet alles van zoekmachines en helpt klanten dan ook erg graag om beter gevonden te worden. Een echte allrounder!

Join our team!

We are looking for you

Cliëntmanager

Ben je benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om te werken bij het leukste online marketing bureau van Nederland? Bekijk onze openstaande vacatures!

Ruben Sikkema

Ruben Sikkema

Cliënt Manager

............

Max van Ginkel

Max van Ginkel

UX-Developer

............

Merel

Merel Klerks

UX-Designer

..............

Jeroen-Keizer

Jeroen Keijzer

UX-Developer

............

Lois COnverseon

Loïs Oudmaijer

UX-Developer

............

Heb je vragen over onze diensten of ben je benieuwd naar een samenwerking met Converseon? Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-267984.

Waarmee kunnen we je helpen?