Skip to content

Website of webshop ontwikkelen?

Nieuwe website of webshop ontwikkelen?

Wij ontwerpen, ontwikkelen en bouwen WordPress websites & webshops. Websites die geschikt zijn voor SEO, mobile-friendly (responsive) en zorgen voor conversie. 

Dankzij onze expertise in website development, e-commerce en leadgeneratie kijken wij naar een website vanuit een klantgerichte invalshoek. Een unieke user experience gecombineerd met conversie optimalisatie. Daar zorgen wij voor bij het ontwikkelen van websites. Wij kunnen het beheer van de website uit handen nemen en bieden tevens ondersteuning indien je de website in eigen beheer wilt houden.

Onepagers

Voor MKB

599v.a.
Binnen 1 werkdag live!
Alle informatie op 1 pagina
Gebruiksvriendelijk CMS
Koppelingen met social media
Responsive design (mobiel vriendelijk)
Integratie met Google Maps & Mijn Bedrijf
Koppeling met betaalsystemen
Hosting
Service & Support

Webshops

Voor e-tailers

1999v.a.
Design date & 4 Wireframes
WooCommerce configuratie
Integratie met Google Analytics
Integratie met Google Tag Manager
Import van product-data
Koppelingen met social media
Responsive design (mobiel vriendelijk)
Koppeling met betaalsystemen
Inclusief 2 correctierondes
Omzetten van DNS records
Enhanced E-Commerce module
Toevoegen van Productinformatie

Frequently Asked Questions

Ja, als onderdeel van onze dienstverlening leveren wij service & support. Onze professionals staan maandag t/m vrijdag tijdens kantoortijden voor je klaar. Bij calamiteiten kun je tevens in het weekend contact met ons opnemen.

Afhankelijk van de complexiteit van de website of webshop en jouw wensen als klant, wordt er een maandelijkse fee in rekening gebracht.

Diensten die wij kunnen leveren als onderdeel van service & support:

 • Proactieve scans
 • Technisch onderhoud van de website
 • Updaten van WordPress plugins
 • Maken van back-ups
 • Doorvoeren van updates en upgrades
 • Toevoegen van landingspagina’s
 • Redigeren van teksten
 • Koppelen van e-mail-accounts
 • Hosting

Ja, indien gewenst kunnen wij tevens de hosting verzorgen. Afhankelijk van de complexiteit van de website of webshop en jouw wensen als klant, adviseren wij jou in de best mogelijke oplossing.  

Wij hebben ervaring met verschillende complexe CMS-systemen en e-commerce software. Vanzelfsprekend is het mogelijk om met een andere CMS te werken. 

Wij ontwikkelen voor MKB+ bedrijven standaard websites in WordPress of webshops in WooCommerce. Afhankelijk van het type product, het aantal SKU’s of specifieke dienstverlening kan hier van afgeweken worden. 

In WooCommerce webshops adviseren wij om maximaal 5000 Stock Keeping Units (SKU’s) te plaatsen. Voor grotere webshops adviseren wij ander type software als Magento of Prestashop. Ook met deze systemen hebben wij ervaring en adviseren wij graag.

Ja, dit is een onderdeel van de service & support. Afhankelijk van jouw wens als klant en de beschikbare URL kunnen wij de domeinnaam registreren. 

Ja, als standaard dienst maken wij wekelijks back-ups van jouw website tot 3 weken terug. In overleg is uitbreiding hiervan mogelijk.

Ja, wij maken gebruik van versleutelde verbinding van Let’s Encript en SSL-certificaten. Bij je webhosting ontvang je gratis een SSL-certificaat.

Natasja van Roemburg

Natasja van Roemburg

Office Manager bij Loon- en Verhuurbedrijf
Th. Schuurman & Zn. B.V.

Super samenwerking! Al onze wensen zijn boven verwachting omgezet in drie prachtige websites. Op elke vraag een supersnel antwoord en altijd meedenken. Perfect!

WordPress & WooCommerce specialisten:

WordPress is wereldwijd de grootste en het bekendste Content Management Systeem (CMS). WordPress is gebruiksvriendelijk, eenvoudig te beheren en biedt een ruime basis voor ieder gewenst type website. Met WordPress is content eenvoudig te wijzigen of aan te vullen zonder dat daar technische kennis voor vereist is.

WooCommerce is voor webshops de meest voor de hand liggende e-commerce plugin van WordPress. Zowel qua user-friendliness als qua vindbaarheid biedt deze plugin vele mogelijkheden. Zoals WordPress het zelf omschrijft:

‘WooCommerce is een gratis eCommerce plugin die je de mogelijkheid biedt alles te verkopen op een mooie manier. Gebouwd om naadloos te integreren met WordPress. WooCommerce is ’s werelds favoriete eCommerce oplossing die zowel shop eigenaren als ontwikkelaars totale controle geeft.’

Onze werkwijze: A.S.A.P. resultaat

Wij zijn Converseon. Het is onze drijfveer om onze opdrachtgevers winstgevend te laten zijn. Met de website als basis voor online marketing zorgen wij voor resultaat. Van online leads naar business. Wij zorgen voor conversie met onze bewezen methode: A.S.A.P.

Van design naar uitvoering in 3 stappen

Wil je een volledig custom made website of liever een online visitekaartje? Bij het ontwikkelen van een nieuwe website of webshop houden we rekening met jouw wensen en mogelijkheden.

Van design naar uitvoering in 3 fases:

 1. Allereerst bepalen we de structuur, huisstijl, routing en het design voor de website of webshop. Aan de hand van wat het beste bij jouw bedrijf past, ontwikkelen we een structuur voor de website. Deze wordt onderverdeeld in een stramien voor de homepage en een stramien voor de landingspagina’s. We ontwerpen designs met wireframes, zetten een sitemap op en werken deze uit tot een stramien voor de gehele site.
 2. Zodra de structuur staat worden de landingspagina’s ontwikkeld, de social media kanalen worden gekoppeld en wordt de content gecreëerd. Welke content gecreëerd wordt (video, blogs, fotografie) is afhankelijk van de doelgroep, de beschikbare middelen en jouw budget 
 3. Bereiken van de doelgroep. Nadat de website is geoptimaliseerd zorgen we ervoor dat de vindbaarheid voor de doelgroep omhoog gaat met gerichte (online) marketingcampagnes.

WERK WAAR WIJ TROTS OP ZIJN:

Tjerk Rintjema, Web Developer

Tjerk Rintjema, Web Developer

Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe we voor grote en middelgrote bedrijven websites efficiënt kunnen ontwikkelen. Eenvoudig beheerbaar, praktisch en toepasbaar. Wij nemen het technisch onderhoud uit handen. Alles voor een optimale klantbeleving.

Klaar voor een nieuwe website?