Skip to content

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Search. Shopping. Display.

Sparren met een van onze SEA experts?

Vul hieronder je gegevens in en wij geven je vrijblijvend advies om je resultaat te verbeteren.

Bovenaan in Google door Zoekmachine adverteren (SEA)?

Bovenaan staan in zoekmachines Google of Bing, je verkoop stimuleren en meer potentiële klanten naar je website? 

Het oriëntatieproces van klanten start steeds vaker online. Door gerichte advertentiecampagnes te maken zorgen wij dat je bovenaan staat in Google. Zoekmachine Adverteren zorgt voor snel resultaat om bovenaan te komen in Google. Een uitstekende tool voor:

  • Directe verkoop met je webshop
  • Inzicht in leads
  • Hoger resultaat uit shopping campagnes
google partner
Tjerk Rintjema

Tjerk Rintjema

Marketing Manager Swiss Point of Care

Converseon is een fris en dynamisch bedrijf met veel proactiviteit en kennis. Als je meer uit je online marketing wilt halen is Converseon een goede sparringpartner die het vervolgens ook kan uitvoeren.

Relevante Online Leads

Meten, weten, zien en interpreteren. Wij creëren inzicht in de beschikbare data waardoor online marketing campagnes meetbaar worden. Sturen op real-time data zorgt uiteindelijk voor Return On Investment. Wij zorgen voor winst uit online marketing campagnes.

Door te bieden op zoekwoorden in de zoekmachine van Google (of Bing Ads) en door ranking factoren wordt bepaald hoe hoog jouw advertentie in de zoekmachine komt te staan.

Het bieden gaat op basis van een veiling. Je kunt kiezen uit uitgebreide zoektermen met meerdere woorden (long-tail) of enkele zoekwoorden. Naast de hoogte van het bod, kijkt Google ook naar de kwaliteit van een advertentie. Je kunt dus kosten besparen door je advertenties te optimaliseren. Over het algemeen geldt: hoe specifieker, hoe beter.

SEA staat voor Search Engine Advertising, ook wel Zoekmachine Adverteren genoemd. Meestal met Google Ads (voorheen Google AdWords) of Bing Ads. 

Maak Leads inzichtelijk met Leadinfo

Gecombineerde Advertentiestrategie?

ASAP model

ONZE WERKWIJZE: A.S.A.P.

Het is onze drijfveer om onze opdrachtgevers winstgevend te laten zijn. Met online marketing als belangrijkste middel zorgen wij voor resultaat.
Van online leads naar business. Wij zorgen voor conversie met onze bewezen A.S.A.P. methode.

WERK WAAR WIJ TROTS OP ZIJN:

Roy de Meij, Campagne Manager

Roy de Meij, Campagne Manager

Zoekmachine adverteren is een van onze speerpunten. Voor het uitvoeren van SEA-activiteiten hanteren we onze bewezen ASAP-methode om te komen tot resultaat. Continu in ontwikkeling, transparant en resultaat gedreven.

Meer informatie over SEA?